Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » AUTORI » Eleonora Schipor: Gânduri din Bucovina de Nord

Eleonora Schipor: Gânduri din Bucovina de Nord

Atât timp cât am fost la odihnă, au mai apărut ceva materiale despre poeta Mariana Gurza. Astfel în săptămânalul românesc CONCORDIA, din 30 iunie 2017, a apărut publicația ,,Poeta cu suflet de înger”. Tot în același ziar și la data respectivă, este un alt material sub genericul “O picătură de fericire la Prisăcăreni”. Semnează- Doina Bojescu, redactor-șef al publicației date. La întâlnirea în cauză au fost prezentate de subsemnata cele două ediții recent apărute ale talentatei doamne din Timișoara. Fiind printre invitați, doamna Doina a scris cu multă pasiune despre prezentarea cărților respective.

În data de 6 iulie 2017, în ziarul ucrainean VIDRODJENIA (Renașterea), a apărut în limba ucraineană articolul despre întâlnirea de la Prisăcăreni și prezentarea cărților respective. Sincere mulțumiri inimoaselor doamne Rodica Zegrea, bibliotecara șefă din Prisăcăreni (un sat aflat nu departe de Cupca), dar și Doinei Bojescu pentru că a oferit în ziarul condus de ea o pagină și jumătate pentru oglindirea acestor evenimente de mare importanță. Aceleași sincere mulțumiri și ziarului ucrainean “Renașterea” pentru susținere și înțelegere. Doamne ajută!

 

*

Nu știu dacă merit toate aceste clipe minunate, în locul de baștină a părinților mei. Poate așa a fost să fie, să-mi păstrez filonul bucovinean binecuvântat de cei care au plătit cu sânge de-a lungul vremurilor. Dragostea mea pentru ,,loc” și ,,oameni frumoși” a rămas neschimbată.

Mulțumiri scriitoarei Eleonorei Schipor, doamnei Doina Bojescu, redactor-șef a publicației CONCORDIA, doamnei Rodica Zegrea, bibliotecara șefă din Prisăcăreni și colectivului redacțional al ziarului ucrainean “Renașterea” .

Doamne ajută !

Mariana Gurza

Timișoara

22 iulie 2017

Facebooktwitterby feather