Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » ENCICLOPEDIA SCRIITORILOR DIN GENERAȚIA 2000 – VOLUMUL I (Coord. prof. dr. NICOLAE VASILE), Editura UZPR, București, 2020

ENCICLOPEDIA SCRIITORILOR DIN GENERAȚIA 2000 – VOLUMUL I (Coord. prof. dr. NICOLAE VASILE), Editura UZPR, București, 2020

Ce poate fi mai minunat decât să ai sentimentul că activitatea ta literar-artistică are ecou și că este considerată meritorie pentru a fi inclusă într-o lucrare de mare anvergură, precum cea pe care harnicul prof. dr. NICOLAE VASILE a alcătuit-o, sub auspiciile AGIR – Asociația Generală a Inginerilor din România.

Într-o ediție superbă, Enciclopedia cuprinde, în ordine strict alfabetică, o secțiune dedicată grupărilor, în care sunt incluse profilurile a 6 grupări literare și o secțiune dedicată profilurilor a 71 de autori de limbă română din toată lumea (cu date biobibliografice, note critice și extrase din opere), la care se adaugă și profilul coordonatorului antologiei.

În secțiunea dedicată grupărilor literare (p.19-76) se află profilul grupării ARMONII CULTURALE (p. 21-28) – revista și editura cu același nume, fondate la Adjud în 2011 – grupare care de aproape 10 ani împlinește visele românilor de pretutindeni. În secțiunea dedicată autorilor (p. 85-668), profilul de autor al scriitorului GHEORGHE A. STROIA se află la paginile 595-605.

Pentru mine personal, să fii inclus într-o lucrare monumentală, format A4, hardcover, 684 pagini, ce cântărește aproape 2 kg, alături de mari personalități ale vieții literar-culturale contemporane, este o mare onoare, dar și o mare responsabilitate.

Mulțumesc din suflet și adresez felicitări coordonatorului enciclopediei, prof. dr. NICOLAE VASILE, pentru finalizarea unei munci titanice de mai bine de doi ani, felicit de asemenea autorii cuprinși în antologie, de mulți dintre dânșii mă leagă sentimente de reală prietenie, prețuire și afecțiune reciprocă. Felicit, de asemenea grupările literare, ce constituie motorul ce pune în mișcare literatura și care strâng în jurul lor adevărate valori ale acestui neam binecuvântat de Dumnezeu!

Mulțumesc! Reverențe…

Enciclopedia poate fi procurată de la librăria AGIR, București, prețul unui exemplar este 60 de lei (mult prea rezonabil, având în vedere faptul că este o lucrare cu greutate, la propriu și la figurat, având și interior color).

Datele de contact ale librăriei AGIR sunt: E-mail: libraria@agir.ro, Telefon: 021.319.49.45

Facebooktwitterby feather