Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » Filiala Ligii Scriitorilor Români Constanța-Dobrogea este recompensată la 10 ani de activitate

Filiala Ligii Scriitorilor Români Constanța-Dobrogea este recompensată la 10 ani de activitate

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate, Filiala Ligii Scriitorilor Români Constanța-Dobrogea este recompensată cu Diplome și medalia Virtutea Literară.

 În luna noiembrie, anul acesta, se împlinesc 10 ani de la înființarea Filialei Ligii Scriitorilor Români, În această perioadă membrii acestei filiale au organizat multiple activități în slujba culturii, Limbii și Literaturii Române.

Având ca președinte pe scriitorul Alexandru Birou, alături fiind talentata scriitoare Vasilica Mitrea, această filială, împreună cu toți membri, au lansat cărți, au organizat excursii tematice, recitaluri de poezie și spectacole de muzică și poezie.

Cu ocazia sărbătoririi a 10 ani de la înființare, Filiala Dobrogea-Constanța va organiza o amplă manifestare culturală, în cadrul căreia Conducerea Ligii Scriitorilor Români va înmâna Medalia VIRTUTEA LITERARĂ domnului Alexandru Birou, președintele filialei, doamnei Vasilica Mitrea i se va înmâna DIPLOMA VIRTUTEA LITERARĂ, iar  revistei DOBROGEA CULTURALĂ și colectivului de redacție vor  primi  DIPLOMA DE EXCELENȚĂ.

                        Dorim tuturor membrilor Filialei Constanța-Dobrogea, sănătate, inspirație și spor în activitatea acestora în slujba culturii române.

                                                                               
                                                    Președinte național al Ligii Scriitorilor

                                                                                Al.Florin Țene UZPR

Facebooktwitterby feather