Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » GHEORGHE A STROIA: PROPUNERE COLABORARE CRITICĂ DE ÎNTÂMPINARE (Prefețe, postfețe, recenzii, cronici, note și comentarii critice)

GHEORGHE A STROIA: PROPUNERE COLABORARE CRITICĂ DE ÎNTÂMPINARE (Prefețe, postfețe, recenzii, cronici, note și comentarii critice)

Stimați colegi scriitori,

Probabil că aveți în curs de realizare un nou proiect editorial și încă nu ați găsit pe cineva să lectureze și, eventual, să scrie o prezentare a cărții. Dacă doriți un punct de vedere avizat, demn de a fi luat în considerare, care să identifice elementele forte ale scrierii voastre, să o pună în valoare, cu responsabilitate, curaj și imparțialitate, vă stau la dispoziție.

Am peste 50 de volume proprii publicate, din care peste 10 volume de critică și eseistică literară (cronici, recenzii, prefețe, postfețe, note și comentarii critice). Mă pot considera – și spun asta cu toată modestia – un cititor avizat, cu suficientă expertiză în eseistica de prezentare, cu maturitate în abordarea fiecărei scrieri în parte, indiferent de gen.

Îmi rezerv dreptul de a selecta cărțile despre care voi scrie, sunt dispus oricând să ajut, dar întotdeauna voi scrie doar despre ceea ce merită a fi cunoscut și promovat. După apariția cărții, voi trimite spre publicare eseul de prezentare în reviste de înaltă ținută literar-culturală din țară și din străinătate.

Nu este vorba despre aspectul financiar neapărat, recunosc și știu că pentru fiecare dintre noi este greu în vremurile astea complicate, avem probleme care ne depășesc de multe ori, e greu fără sprijin de nicăieri, tocmai de aceea ești obligat să te ajuți, fructificându-ți experiența și, de ce nu, să îți permiți să faci ceea ce știi că faci bine. Asta nu înseamnă rabat de la calitate sau acceptarea unor concesii ireparabile de la valoarea reală a unei scrieri. În ultimă instanță, nu te poți dezice de tine în niciun fel.

Pentru a stabili împreună datele colaborării noastre, puteți să îmi scrieți în privat, oricând, la adresa de email geocosynus@gmail.com sau pe WhatsApp la nr. de telefon: 0741-078.627.

Vă îmbrățișez cu brațe de Lumină!

Gheorghe A Stroia, membru al Academiei Româno-Americane de Arte și Științe

Facebooktwitterby feather