Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » ÎNTREZĂRIRI (32) – o nobilă revistă de știință și cultură

ÎNTREZĂRIRI (32) – o nobilă revistă de știință și cultură

Minunații și harnicii pârscoveni, în frunte cu redactorul-șef Gheorghe Postelnicu, nu încetează să ne surprindă plăcut, cu fiecare nou număr al revistei ÎNTREZĂRIRI, revistă „sătească” de știință și cultură, așa cum le place dânșilor să spună despre lucrarea care adună între filele sale personalități veritabile ale lumii culturale contemporane.

Subiectele revistei sunt diverse, pornind de la editorial, omagii, concursuri și festivaluri, evenimente, prezentări ale personalităților trecute ori prezente, poezie, proză, studii filologice de marcă, umor rafinat (epigramă), cronici și recenzii, note de călătorie, jurnal, inserții rafinate de spiritualitate creștin-ortodoxă, pagini de istorie. În această minunată înfăptuire literar-culturală sunt angrenate toți cei cu acribie pentru cuvântul scris, poeți, prozatori, eseiști, prelați, artiști, își aduc obolul la creșterea și înflorirea revistei buzoiene.

O lectură frumoasă, plăcută, care răsfață prin seriozitatea și varietatea abordărilor, făcând din ÎNTREZĂRIRI o întreprindere valoroasă, profesională, o necesitate în peisajul revuisticii contemporane. Felicitări întregului colectiv redacțional, numelor ce semnează instantaneele literar-culturale ale revistei, ce se arată într-o prezentare grafică frumoasă, de bun gust.

Dintre paginile acestei frumoase reviste, care de departe nu mai poate fi numită sătească/locală, ci are deja valențe naționale, răzbate lumina gândurilor frumoase, pe care autorii le îndreaptă către cititori, în virtutea apropiatelor sărbători de iarnă, Crăciunului și Anului Nou.

Cu speranța că fiecare număr al revistei va păstra frecvența de apariție cu care deja ne-a obișnuit, nu-i putem spune decât: VIVAT, CRESCAT, FLOREAT! La mulți ani, cu sănătate și spor în toate, dragii noștri!

 

Gheorghe A. Stroia

Fondator Armonii Culturale  

Facebooktwitterby feather