Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » INVITAȚIE TOAMNA INOROGILOR – Album Literar

INVITAȚIE TOAMNA INOROGILOR – Album Literar

TOAMNA INOROGILOR – Album Literar
–––––––––––––––––-

Toamna care tocmai a sosit nu este una obișnuită, ci una dedicată celor mai dragi și pure ființe din sufletul nostru – bătrânii, acei inorogi care știu să-și trăiască în demnitate toamna vieții!

De aceea, ne-am gândit să le facem o mare bucurie și vă invităm să le aduceți în dar acest album unicat, un album literar înțeles și conceput ca o ofrandă…

Orice participant poate trimite una/două ofrande literare:
a) una, dedicată mamei, bunicii, mătușii, sorei, prietenei, soției etc;
b) cealaltă, dedicată tatălui, bunicului, unchiului, fratelui, prietenului, soțului etc.
c) opțional, se pot trimite 2-5 fotografii de familie (cu persoana/persoanele cărora le va fi oferit Albumul literar drept cadou în perioada Sărbătorilor de iarnă!) – pagină foto alocată!

Așadar, poemele/scrisorile trebuie însoțite de un motto special, un motto prin care inorogul-destinatar să se recunoască; lângă motto va fi alocat un spațiu pentru dedicație și semnătura dumneavoastră!

Cine are mai mulți inorogi, poate primi spațiu dublu/triplu… /multiplu de “n” cu condiția să se achite anticipat contravaloarea numărului de exemplare suplimentare.

Limita maximă de pagini cumulate este 6, din care:
5 pagini text, format A4
(font Cambria, dimensiune 12, spațiere la un 1,5);
1 pagină foto format A4.

Materialele se primesc în intervalul de timp 01. 09. 2020 – 30. 10. 2020 prin postări dedicate în Grupul exclusivist Facebook TOAMNA INOROGILOR, cu mențiunea: “ Album literar”.

Link grup: https://www.facebook.com/groups/324924625522007

De aceea, doritorii trebuie să se înscrie mai întâi în acest grup literar – activitatea grupului va fi exclusivistă și permanentă deoarece intenționăm să sărbătorim toți inorogii din viața și inima noastră prin aniversări zilnice (zile de naștere, onomastice, alte evenimente).

Am stabilit data limită 15.10.2020 deoarece dorim ca albumul să ajungă sigur la dumneavoastră a.î. să-l puteți oferi cadou de sărbători (după cum se știe, tipografiile sunt foarte ocupate în perioada premergătoare sărbătorilor).

Este o ediție de lux în care fiecare exemplar va fi însoțit și de o plachetă “Toamna inorogilor” – se oferă un set de 3(trei) exemplare la un preț de 200 ron, considerat un preț decent având în vedere calitatea și estetica absolut originale și speciale! Contul bancar va fi comunicat ulterior.

Materialele dedicate inorogilor din viața dumneavoastră se trimit la adresa e-mail:

toamnainorogilor@yahoo.com

sau

în mesaj privat
(messenger Lhana Roma-Nova).

De asemenea, vă rugăm să comunicați datele de contact: nume și prenume, adresa livrare, telefon, opțiune livrare – poștă/firmă curierat; transportul va fi suportat de către destinatar!

Vă așteptăm în Toamna Inorogilor să le-aducem ofrandă IUBIREA pe care o merită cu prisosință!

PS: Cele mai valoroase lucrări vor fi promovate în mai multe reviste (dacă trec testul de calitate din partea redacțiilor!), inclusiv în “Ofranda literară” – partener media pentru acest proiect de suflet.

Coordonator proiect literar: Lhana ROMA-NOVA

Partener special: Editura Amurg Sentimental ( Director fondator: scriitorul Ion Machidon)

 

Facebooktwitterby feather