Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ESEU » MIOARA OPRIȘAN- CREDO-,,AMOR VINCIT”

MIOARA OPRIȘAN- CREDO-,,AMOR VINCIT”

Iată că în luna lui Florar, a anului 2020, anul schimbării noastre, a văzut lumina tiparului noua mea carte de poezie ,,AMOR VINCIT”, la editura ,,ARMONII CULTURALE”-Adjud,Vrancea, sub minuțioasa coordonare a d-lui editor și scriitor GHEORGHE A. STROIA, căruia îi mulțumesc cu recunoștință pentru realizarea impecabilă a cărții.Grafica aparține maestrului humorean RADU BERCEA, căruia îi mulțumesc tare mult pentru imaginile ce bucură ochiul cu frumos.
Prefața este realizată profesional și dezinvolt ,de un neîntrecut magician al condeiului, d-l scriitor AL. FLORIN ȚENE, membru al ACADEMIEI ROMÂNO-AMERICANE DE ȘTIINȚE ȘI ARTE, președintele național al LIGII SCRIITORILOR ROMÂNI, căriua îi mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-a acordat-o, pentru frumoasa colaborare pe care o avem.
La postfață, în capitolul ,,Impresii”, au colaborat scriitori ai literaturii române: d-l GHEORGHE A. STROIA, membru ARA & USE, d-na LIGYA DIACONESCU, director-Revista internațională Starpress( româno-canadiano- americană), vicepreședinte al Ligii Scriitorilor Români, d-na ANGELA BURTEA, membru U.Z.P.R. , care m-au susținut pe parcursul evoluției mele de scriitor, cu gentilețe și încredere,suflete nobile, cărora le mulțumesc pentru frumoasa colaborare.
De asemenea, la postfață au colaborat d-le profesoare de limba română, oameni ai școlii, de o mare valoare profesională și socială : d-na ELEFTERIA MUHA, d-na JEANA IVAȘCU, d-na MIHAELA NĂSTĂSESCU, d-na MĂLINA DINEAȚĂ, pe care le respect și le prețuiesc pentru cola-
borarea fructuoasă , pe care am avut-o pe acest traseu, împreună cu d-le învățătoare, dascăli de marcă ai Școlii brăilene, d-na MĂRIOARA CUSTURĂ și d-na MARIOARA DRĂGULIN, iubitoare de poezie, care m-au susținut și m-au încurajat atunci când aveam mare nevoie.
Mulțumesc cu recunoștință fiilor mei iubiți CLAUDIU DANIEL și RALUCA ELENA, care
mi-au fost tot timpul aproape, deși departe spațial, m-au susținut și au investit cu încredere în strădania mea!
Mulțumesc DOMNULUI și domniilor lor pentru că au devenit părtași la împlinirea acestui nou vis al meu, ,,AMOR VINCIT” ! Cartea aceasta de poezie este o entitate vie, născută din suferințe și bucurii, din coborâșuri și suișuri, din iertare și împăcare, din iubire necondiționa-
tă. S-a zămislit în cel mai greu moment al existenței mele, când soțul meu, CONSTANTIN, s-a înălțat la ceruri. Când DUMNEZEU îți ia cu o mână, îți dăruiește cu alta. Tot din ceruri a apărut și această minunată carte, pe care o iubesc la infinit și o închin amintirii partenerului meu de viață, care m-a iubit și m-a susținut necondiționat.
Cartea să ajungă spre citire, la fiecare dintre d-voastră spre hrană și lumină a sufletului, căci iubirea învinge suferința, răul, minciuna, moartea…Iubirea învinge orice dificulta-
te. Iubiți necondiționat și veți deveni IUBIRE!
Cu recunoștință și prețuire, autoarea- MIOARA OPRIȘAN

Facebooktwitterby feather
Etichete: