Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Fără categorie » MISS LIZZI, FOREVER- Concurs Internațional de Creație – Poezie și Desen artistic, EDIȚIA A IV-A, concurs dedicat celor mai apropiați și iubitori prieteni ai omului, necuvântătoarele: păsări și animale, domestice, sălbatice, de companie…

MISS LIZZI, FOREVER- Concurs Internațional de Creație – Poezie și Desen artistic, EDIȚIA A IV-A, concurs dedicat celor mai apropiați și iubitori prieteni ai omului, necuvântătoarele: păsări și animale, domestice, sălbatice, de companie…

Regulament

Înscrieri – 1 septembrie – 1 noiembrie 2023

Afișare rezultate – 8 noiembrie 2021,

– la adresa Univers XXL de pe Facebook https://www.facebook.com/groups/135838613210976

– sau pe blogul meu : https://elenatomaxxl.blogspot.com/

 

Pentru înscriere

Persoanele interesate de acest inedit concurs vor trimite, la adresa : elenatoma2010@gmail.com :

– 2 fotografii, una a autorului, una a pisicuței, cățeluș, pasăre, etc

numai format JPG, ( fotografiile trimise vor apărea în volumul ” Miss Lizzi și prietenii, forever”, dedicată laureaților , membrilor Juriului, prietenilor care vor oferi premii, etc. )

– date de contact ale autorului – localitate, număr de telefon ( obligatoriu )

 

Secțiunea LITERATURĂ

 1 poezie 6 – 8 strofe, vers alb, sau clasic, sau o proză scurtă, nu mai mult de o pagină A 4 – gânduri, versuri dedicate animalelor, pisicuțe, cățeluși, pasăre, ce animal / pasăre iubiți, din sălbăticie sau domestic, de companie, etc, scrieți ce simțiți, doriți, etc., pentru prietenii necuvântători. Autorii pot participa fie, la ambele secțiuni, fie, la una dintre ele.

 

Secțiunea DESEN ARTISTIC

– 1 desen după chipul și asemănarea ”Prietenul necuvântător”, în creion color.

 

Vor fi premiate cele mai valoroase creații, în ordine descrescândă, de la cea mai mare medie :

TROFEU MISS LIZZI, premiile 1, 2, 3, Mențiune, Diplomă de Excelență.

Pentru cei care doresc, creațiile cu punctaj peste 8.50 le vom publica în volumul ” Miss Lizzi și prietenii, ed. a IV-a ”

 

PS – Acest concurs este dedicat iubitei mele pisicuțe, Miss Lizzi, decedată, miercuri, 9 decembrie, 2020, în urma intoxicării cu particule de silicat din așternutul igienic, ingerat din motive necunoscute. În amintirea ei, iubita sufletului meu, Miss Lizzi, umbra mea, inima mea, de dragul ei, acest concurs se va desfășura, anual, în lunile de toamnă – iarnă.

Gala de premiere va avea loc în primăvara 2024, la o dată pe care o voi anunța ulterior. Vă doresc inspirație și mult succes. Aștept creațiile d-voastră. Doamne ajută, tuturor. Să auzim de bine.

 

Relații, Elena Toma – organizator, tel 0771 084 255

 

Facebooktwitterby feather