Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » NOI APARITII » O NOUĂ APARIȚIE EDITORIALĂ GHEORGHE A. STROIA – ALCHIMIA FRUNZEI = L’ALCHIMIE DE LA FEUILLE = LEAF ALCHEMY (ediție trilingvă – RO/FR/EN)

O NOUĂ APARIȚIE EDITORIALĂ GHEORGHE A. STROIA – ALCHIMIA FRUNZEI = L’ALCHIMIE DE LA FEUILLE = LEAF ALCHEMY (ediție trilingvă – RO/FR/EN)

Am primit de la tipografie, cu mare bucurie, o nouă carte proprie, un volum de versuri, intitulat ALCHIMIA FRUNZEI = L’ALCHIMIE DE LA FEUILLE = LEAF ALCHEMY, în traducerea VIRGINIEI BOGDAN (Lb. Franceză) și ELENEI ANGELICA ANDRONI (Lb. Engleză).

Le mulțumesc din suflet traducătoarelor cărții, care mi-au lecturat cu mare atenție versurile, le-au „împrumutat” nobilele conotații ale limbii franceze sau limbii engleze… pentru profesionalism, generozitate, pentru sensibilitatea cu care v-ați aplecat asupra modestelor mele gânduri!

Îi mulțumesc din suflet maestrului humorean – pictorul RADU BERCEA, pentru ilustrațiile volumului, că mi-a fost întotdeauna alături, în oricare întreprindere proprie, pentru susținerea acordată și pentru frumusețea unică a artei sale!

Îi mulțumesc tipografului meu MARIAN DIACONU, care are grijă de prezentarea grafică a cărților mele și căruia i se datorează apariția fizică a volumului, pentru colaborarea noastră minunată, de care sunt foarte mândru și mulțumit…

REVERENȚE, DRAGII MEI!…

Aștept să iasă și celălalt volum de versuri, intitulat LINIȘTE = SILENCE, în traducerea Elenei Angelica Androni (Lb. Engleză), care beneficiază de ilustrarea grafică de excepție a poetului și artistului plastic constănțean BOGDAN BOERU… și poate ne vom putea aduna la câteva evenimente… lansări.

Facebooktwitterby feather