Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » CONCURSURI » REGULAMENTUL CONCURSULUI NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ ” VASILE VOICULESCU ” – ediția a XXVII-a – 2016 –

REGULAMENTUL CONCURSULUI NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ ” VASILE VOICULESCU ” – ediția a XXVII-a – 2016 –

Direcția Județeană pentru Cultură Buzău
Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” al municipiului Buzău
Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău

REGULAMENTUL  CONCURSULUI NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ ” VASILE VOICULESCU ” – ediția a XXVII-a – 2016 –

Direcția Județeană pentru Cultură Buzău, Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” al municipiului Buzău și Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău organizează, cu sprijinul Uniunii Scriitorilor din România, în colaborare cu Biblioteca Județeană ” Vasile Voiculescu”, Muzeul Județean Buzău și Primăria comunei Pârscov, cea de-a XXVII-a ediție a CONCURSULUI NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ ” VASILE VOICULESCU ”, pentru lucrări de poezie, proză și publicistică, publicate în volume în perioada 1 SEPTEMBRIE 2015 – 1 SEPTEMBRIE 2016.
Concursul este susținut financiar de Consiliul Județean Buzău și de Primăria municipiului Buzău.
La organizarea manifestării pot contribui societăți comerciale din județul Buzău și din țară, persoane fizice pasionate de literatură care cunosc și apreciază valoaroasa operă literară a scriitorului de origine buzoiană.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

La concurs se pot înscrie cetățeni români, membri sau nemembri ai Uniunii Scriitorilor din România, din țară sau din străinătate, indiferent de vârstă, sex, pregătire profesională etc., care îndeplinesc condițiile menționate în prezentul REGULAMENT.
Lucrările, publicate în limba română, vor fi trimise prin poștă, cu mențiunea ”Pentru Concursul de Creație Literară -Vasile Voiculescu-”, pe adresa Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” Buzău, strada Plantelor, Nr. 8B, cod 120083, până la 10 SEPTEMBRIE 2016, data poștei. În colet, alături de lucrări,
într-un plic, va fi introdusă o notă cu datele autobiografice ale creatorului, palmaresul literar al acestuia, domiciliul și telefonul ( adresa de e-mail) la care poate fi contactat.
Fiecare autor va trimite pe adresa menționată de organizatori un număr de 3 ( trei) exemplare din volumul cu care dorește să participe la concurs. Nu se admit mai multe titluri , fiecare creator putând înscrie în concurs o singură lucrare , indiferent de secțiune.
La concurs nu pot participa autori de volume premiate la edițiile precedente ale manifestării. Volumele primite la concurs nu se returnează autorilor , după jurizare acestea fiind donate bibliotecilor publice din județul Buzău.

Facebooktwitterby feather