Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » TABLETA » SERGIU GĂBUREAC – TABLETA: STATUL ROMÂN – STAT MAFIOT ! (IV)

SERGIU GĂBUREAC – TABLETA: STATUL ROMÂN – STAT MAFIOT ! (IV)

Mijloacele pe care le utilizează Sistemul Cripto-Mafiot, susurând perfid „ai lor sunt mai bandiți ca ai noștri”, nu duc decât la o corupție și mai mare. Însoțită de toate ingredientele specifice Italiei anilor 50-’60: crime, sinucideri și „sinucideri”, violuri, violențe de neimaginat ce duc într-o singură direcție – destructurarea societății românești. Revedeți La piovra !…
Mahalagismul a pătruns în toate instituțiile statului. România s-a îmbolnăvit de stilul băsisto-pontist. Se vorbește la nivel parlamentar și guvernamental în stil golănesc, cu apucături de fante și țață de ghetou. Observați cum vorbește primul ministru. Pus pe miștocăreală nonstop ! Totul e o mocirlă, în care mafioții se simt ca peștele în apă. Au inventat regi falși, împărați etnici, să nu cumva Republicuța lui Iliescu să aibă dureri de cap ! O republică, a III-a, născută cu forcepsul de o mână de mamoși criminali ! Nu doar comuniști.
În aceste condiții, votul nu are valoare în România. Aproape că nu mai are cine conștientiza valoarea acestui gest normal, democratic. Votul a devenit o marfă ! O pungă, o bancnotă …
La partide noțiuni ca onoare, patriotism, omenie, cinste, curaj nu prea mai există. Ele sunt ridiculizate zilnic la oră de vârf în emisiuni de râs perpetuu, fiind bătaia de joc a tuturor. Despre reformarea lor nici vorbă. În partide au ajuns să se înscrie jnapanii și analfabeții. Liderii politici emit gogorițe cât casa în spiritul „exprimării libere” și a „interesului național” fără a da socoteală pentru „declarațiile politice” iresponsabile !
Se promovează tot felul de zvonuri și dezinformări pe posturile tv și nimeni nu se sesizează ! România Tv și B1 fiind campioane ! Mă și mir că am avut parte de caniculă și nu de îngheț polar ! Mai nou, Antena 3. Le înțeleg jocul intereselor imobiliare, dar (însă, totuși) …TVR a ajuns bunica sindicală a televiziunilor. Trebuie restructurată din temelii. Două canale sunt arhisuficiente. Unul de știri și unul cultural-sportiv. Este ca un megacombinat de pe timpul lui ceașcă. Cu mii de salariați, inexistent ca audiență și, din punct de vedere financiar, o gaură neagră.
Avem o Românie în care minciuna e peste tot stăpână și peste toate ! Maneliștii lipesc bancnote pe fruntea autorităților sau invers ! Polițiștii și procurorii sunt bătuți în văzul lumii. Se dă foc la mașini, case, vile ! Sunt uciși rapid incomozii ! „Te fac eu !”, e la ordinea zilei.
Se lansează teme pentru proști, câtă frunză și iarbă, fără pic de jenă: Roșia Montană, uriașa datorie a Germaniei către România, rușii ne fac praf în două ore, sfârșitul lumii vine cu precizie elevețiană în fiecare trimestru, ungurii ne iau gâtul, seceta / inundația după anotimp calamitează țara, vine cutremurul devastator, gazele de șist ne ucid, virusul atacă fulgerător, meteoritul, vin scumpirile, năvălesc imigranții … Stafia legionarismului plutește amenițător, în timp ce stafia, care s-a dovedit mult mai nocivă, a comunismului este protejată cu grijă … Să nu cumva să se supere, bunicuța !
Apropo de imigranți. S-au mai făcut importuri de acest gen de-a lungul timpului. Vezi anii ’60 și ’90, din secolul trecut, ca să dau cele mai recente valuri. Nu vă faceți griji ! Cele câteva sute de mii (?!?) de imigranți vor fi asimilate și integrate. La fel cum s-au petrecut lucrurile și atunci ! Populația Europei e în scădere vertiginoasă. E nevoie de ei. Toți vom avea de câștigat !
La noi, parcă am fi în povestea cu ilegaliștii ! Nu vin imigranții la sărăcie, Victoraș ! Într- țară în care doar de salarii se vorbește și dezvoltare ioc nu vine nimeni. Au aflat și ei ce purtător doar de vorbe ești și cum ai ridicat nivelul de trai în trei ani de guvernare ! Cu încă 12 miliarde datorie externă și creșterea deficitului. La ce să vină ? Doar, dacă vor fi livrați cu forța ! Cu acestă ocazie, însă, am constatat câți rasiști am printre prietenii mei pe Facebook ! M-am debarasat de ei. Așa cum nu-mi plac nici cei, care nu recunosc meritele adversarului. Atunci când sunt !
Așadar, se dezbate orice, de la ce mănâncă marea vedetă analfabetă, până la locația în care și-a petrecut concediu nu știu de matracucă politică ! Aflăm, cu stupoare, tot ce fac politicienii noștri penali. În închisori. „Atenție ! Urmează imagini video șocante ! Se scriu cărți științifice !” Una la 28 de zile ! Einstein, mic copil !
În ce țară, mass media se mai uită la un politician, care și-a înșelat electoratul, nevasta, familia, sancționat fiind și cu închisoarea ? Peste el se așterne colbul ! La noi, a ajuns să fiemai important decât parlamentarul onest. E chemat în fiece seară sub lumina reflectoarelor !Apar la tv ziariși-pușcăriași, fără nicio jenă ! Sau jurnaliști, care ieri îl pupau pe x de pe Dreapta și azi pe y de pe Dreapta. Ne zâmbesc candid, nici usturoi n-au mâncat ! Nu m-ar mira ca violatorii de la … sau de la  … să apară la Capatos&Co.

Să ne explice, aplicat, cum au procedat. Pe canapeaua lui Măruță sau în platoul Simonei, lui Ionescu, Trandafir sau Brancu, marii promotori ai subculturii românești.

Președintele, atipic pentru România, tace și lucrează ! Asta nu convine deloc sistemului mafiot. Sistemul vrea băsisme la ore de maximă audiență. Chiar o bună parte a boborului vrea un președinte tip secretar general PCR. Dacă vreau să aflu ce face președintele intru pe site-ul Administrației prezidențiale. În rest, Johannis să facă declarații publice de două ori pe an, așa cum fac toți președinții similari din Europa. Sau în situații excepționale. În rest să tacă și să facă. Mă săturasem până peste cap de javra de Băsescu, care debita numai prostii în fiecare seară, întreținând o atmosferă de scandal permanentă. Văd că și din poziția de cadavru politic latră continuu ! Dar nu este el de vină, așa s-a născut, așa moare, ci mass media cocalară.
Sistemul Cripto-Mafiot, simțindu-se tot mai în nesiguranță, deschide permanent noi fronturi împotriva neamțului. Există o campanie furibundă derulată de SCM prin România Tv, alte televiziuni, sute de site-uri și postaci, de discreditare a lui Johannis. Campania, declanșată în luna mai, lansează sute de aberații. A lovind mișelește în soția lui (persoană privată), crezând că-l vor putea decredibiliza. Neamțul nu răspunde la provocările ordinare ale premierului-gargaragiu și echipa lui superpenală. Vezi aberația defrișărilor de la Neptun !  Ce rost ar fi avut să taie plopii fără soț la final de sezon ? Este întreținut un bâlci generalizat, falsificându-se la greu realitatea.
Ăștia să fie câini de pază ? În niciun caz ai democrației !
În schimb, alt individ, plagiatorul Ponta, siluitor la greu al legislației și al bunului simț, devenit mai nou mercenar tehnocrat (sic!), își construiește discursul politic pe o uriașă minicună. Susține că a fost votat de peste 5 milioane de români. Fals ! În 2013, nu s-au votat persoane, ci un proiect politic numit USL. Acel proiect a fost votat de milioane de români. Nu, Ponta, nu, Antonescu ! Îți puneai o pătură USL pe cap, candidai și erai ales ! Atât de mare eramânia proletară !
Numai că, USL a de-ce-dat ! Mai bine zis, a fost „sinucis” de mafioți. Astfel, guvernul USL a devenit ilegitim. Ca și parlamentul USL. Normal, trebuiau organizate alegeri anticipate ! Nu ajungeam la panarama politică fără de sfârșit de azi ! Antonescu, celălalt lider USL a făcut pasul normal și s-a retras. Ponta, însă, nu poate demisiona, pentru că nu îl lasă „colegii” !?!
Adică, sistemul mafiot nu te lasă, frate !?!  Cred că-l va ajuta DNA-ul !
Plagiatorul culege roadele așa-zisei crize economice provocată, artificial, tot de Sistemnul Cripto-Mafiot. Degeaba se laudă că a scos țara din criză ! În realitate, demult trebuiau dublate și chiar triplate salariile în România. În ritmul ăsta vom ajunge țară europeană la Sf. Așteptă !
Cum poate Victor-Viorel Ponta să se plimbe cu un mort în brațe și să clameze că aplică programul decedatului ? Scoțând din mânecă un USL 2.0. Tipic mafiot ! Prin trădare multiplă. Inventând partide artificiale. Ce caracter trebuie să ai, să susții că ești de Stânga și să aplici măsuri de Dreapta ? Parcă am fi în Țara Minunilor ! Cum vin alegerile, cum apar fluvii de bani ! Cum trec, cum fluviile redevin subterane !…
Cererile Pieții Universității 2012 au fost complet ignorate ! Care Românie europeană ? Vise, ciumpalaci, vise ! Nicio reformă a guvernului, a parlamentului, a partidelor …  doar Justiția hâr-mâr !… Pe alese ! Nu ne atingem de băsism ! O fi ordin de la Unchiul Sam cum vorbește lelea Safta ?! Îl aștept pe noul ambasador. O fi la fel de corupt ca anteriorul !?!
Însuși SCM ne susură că șeful Opoziției e Băsescu, colegul de nădejde al plagiatorului ? Mixtul „naționalism de tavernă cu interesele Sistemului”, aruncat recent pe piață, este inhalat tot mai mult. Televiziunile de casă cad în transă, când „javra ordinară” deschide gura ! Nu e el, apare udreniana !Wow !
În ce țară am ajuns să trăim ? O țară în care, la Ziua Marinei, vorbește, mai întâi, ministrul de interne și apoi ministrul armatei ! Foarte tare !
România nu e colonie, cum insinuează unii, ci sclava propriilor mafioți ! Pentru că așa vrem noi, români analfabeți, neinformați, plini de ifose …
Un target de 50-60% ! Ușor de mituit și manipulat. Până când ? Numai Dumnezeu știe ! Factorii civilizatori, răniți mortal, agonizează visând doar salarii. Nimeni nu coștientizează că trebuie minimum 20 de ani de funcționare normală, ca sistemele civilizatoare să-și revină și să producă efecte.
Au dispărut conducătorii carismatici, onești, cu dragoste față de poporul român, pe care să-i ascultăm măcar un mandat ? Care să propună un program de dezvoltare pe 10-15 ani pentru România. Iar orice guvern să-l aplice necondiționat. Cu măsuri de Dreapta sau de Stânga. Nu contează ! Rezultatul să fie: locul 7 în Europa. Adică, măcar locul nostru natural !
Deocamdată, DNA&Co dă spectacole în piață, fără dovezi în multe cazuri, doar pentru a domoli poporul, tot mai înfuriat de șmecheriile sistemului mafiot. Hoțiile miilor de „specialiști” perindați pe la butoanele decizionale, naționale și locale, de unde s-au volatilizat zeci de mii de miliarde de euro se oficializează zi de zi ! S-a luat măsura construirii a două noi închisori cu o capacitate de o mie de locuri ! Foarte puțin !
Nu dau vina, ca mulți manipulați, pe străinătate ! România e condusă de mafioții noștri, pe care cu mintea noastră cea încețoșată și cu mâna dornică de sacoșe&acadele, i-am ales. Asta e trista realitate ! De 25 de ani este vremea nemernicilor http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor !
Bâlciul continuă ! Sistemul Cripto-Mafiot trage, mediatic, în Opoziția anemică cu toate armele din dotarea manipulării deșănțate ! Zvonuri, minciuni, apocalisme, amenințări, insinuări, otrăvuri letale sunt vărsate în cantități enorme, zi de zi, pe toate canalele. Sunt activate mii de conserve / agenți de influență prin mijloacele de transport în comun, piețele țărănești, aglomerații, rețele de socializare … În timp ce datoria statului român crește ! Iar deficitul numai Dumneazeu la cât a ajuns !?
Unde sunt marile angajamente și proiecte: amendarea Constituției, lupta pentru reunirea neamului românesc, reforma administrativă, descentralizarea, reformarea Parlamentului (maximum 300 de membri), a partidelor (eliminarea traseiștilor și a lichelelor), reforma sistemului de sănătate, a învățământului …? Nu mărunțișuri de adormit prostimea, cu suta de lei, care oricum se făceau, ci reforme profunde. De 25 de ani, trăim cu speranța.
„Cea mai infidelă amantă este speranţa. Te înşeală zilnic şi, totuşi, trăieşti cu ea toată viaţa.”, spunea Turgheniev. Dar mulți o vor de soție ! Chiar și unii din Piața Universității.(sfârșit)
P.S. Bunul meu amic, Nicu Covaci, m-a rugat să vă trimit unul din cântecele sale. Audiție plăcută !
 Toate bune,

Sergiu Găbureac
VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
Bucureşti – 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.
Facebooktwitterby feather