Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » TABLETA » SERGIU GĂBUREAC: TDW –  ROATA MORII ÎNȚEPENITĂ

SERGIU GĂBUREAC: TDW –  ROATA MORII ÎNȚEPENITĂ

Nu întâmplător circulă zvonuri că Johannis nu va mai candida pentru un al doilea mandat la președinția României. Ultimele știri care parvin, firește mai întâi pe surse, ne informează despre o potențială candidatură a prezidentului României la președinția Consiliului European. Asta arată, în pofida manipulărilor guzganilor roșii mioritici, de cât respect și stimă se bucură Johannis la nivelul clasei politice europene. În prezent, această poziție este ocupată de Donald Tusk, fost premier al Poloniei.

Adevărul e că nici un om, cât de cât onorabil, n-ar candida când vede calitatea morală a alegătorilor români de astăzi, care se vând pe o sticlă de băutură sau o pungă de mălai fără să clipească.

Decăderea morală a guzganilor roșii e generalizată. Hoțul și imoralul este admirat de 18% dintre români ! Sâmbătă la al VII-lea Congres, floarea pesedimii și-a ovaționat îndelung primul hoț. Cu acte în regulă.

Remake superb ! Congresul al XIV-lea al PCR într-o nouă regie. Aceeași locație, aceeași atmosferă „incendiară” caracteristică Epocii de aur, a fost ales noul Comitet Central.

În rolul Ciuruitului – Liviu Dragnea-Belina, în rolul Odioasei – Vasilica-Viorica Dăncilă-Globina, Manea Mănescu – Marian Neacșu, Suzana Gâdea – Gabriela Firea-Gargară,Postelnicu – Mihai Fifor, Emil Bobu – Marian Oprişan, Lina Ciobanu – Lia-Olguţa Vasilescu-Abureală, Vasile Bărbulescu – Paul Stănescu, Ion Dincă – Carmen Dan (travesti), Ilie Verdeț – Robert Negoiţă ș.a.m.d.

Practic, sâmbătă, PSD a fost dizolvat, transformându-se în PSDragnea, partidul de casă al vătafului de Teleorman și amazoanele sale. Au lipsit reprezentații partidelor frățești din Evropa și veteranii partidului ! Semn rău !

Astfel, țara rămâne pe termen lung pe mâna structurilor mafiote feseniste dispuse la orice act de trădare a interesului național. Nu-i exclus ca aleșii celor 18% să ceară deschis, în câțiva ani, ieșirea din Uniunea Europeană. Agenții de influență răsăriteni, infiltrați în posturi cheie din România, ca să nu mai vorbesc de mercenarii din mass media, sunt tot mai vocali, închinând voalat sau fățiș osanale dictaturii lui Putin, admirându-l pe „independentul” Viktor Orban și pe alți așa ziși „patrioți” din fostul lagăr comunist adunați la Vișegrad.

Cu plecarea lui Iohannis, speranța României de a mai avea un ales, susținător al luptei împotriva corupției generalizate în ultimii 28 de ani, este tot mai firavă.

De fapt, Stânga europeană nu există în România. Vizita supraveghetorului Justiției la nivelul U.E. a fost plină de confirmări ale minciunilor înșirate luni de zile de propaganda fesenistă. S-a văzut clar cine minte !

Comportamentul socialistului Timmmermans arată diferența uriașă dintre un socialist European, om politic, și bietele țoape politice de pe plaiurile mioritice. Fanfaronul Florin Iordache i-a explicat lui Frans Timmermans că în România politicul nu se amestecă în Justiție.

Măi, să fie, de ce fac de mai bine de un an ?

Se vede că mesajele lui Franț nu s-a vrut să fie înțelese de analfabeții funcțional din Parlamentul și Guvernul României. Ei le-au răstălmăcit după cum au vrut „mușchii” lor. Pentru că pot ! Până când ?

Mai avem câțiva oameni cu coloană vertebrală prin Justiție, care vor fi neutralizați în curând de gașca pesedist-aldistă. Lecția pe care a primit-o recent marioneta Tudorel, va fi crunt răzbunată de falanga fesenistă. Nu sunt excluse nici măsurile forte tipice anilor ‘50. Manda a exprimat clar acest lucru. „Să punem tunurile pe protestatari !” Deocamdată, cu apă !

Urmează, sau au fost deja, un „accident”, o „sinucidere”, un proces public în fața maselor populare revoltate și se rezolvă cu Opoziția asta enervantă.

Ciocu’ mic, tovarăși !

Sunt tot mai multe semne ale „democrației originale” iliesciene. Apar parlamentari, vezi tov. Mitralieră, care jignesc și fac amenințări în direct la televizor la adresa celor care le spun adevărul în față. Alde Tăriceanu persiflează direct autoritățile europene. „Să-și vadă de treaba lor !”

Păi, tocmai asta e treaba lor, manechine, să vegheze la derapaje !… Pe rețelele de socializare se produc tot mai multe blocaje la adresa celor celor care își exprimă deschis opiniile socio-politice.

Cine să se sesizeze, cine să ia măsuri ?

După momentul de protest incredibil din ianuarie 2017, reacțiile sunt tot mai slabe. Populația, popor nu mai suntem de când a plecat floarea României în cele patru zări ale lumii, asistă pasiv la tot ce se întâmplă. Prostimea chiar jubilează ! Doar ajutorul social vine lunar la ușă fără a mișca un deget pentru comunitate. Trai, nineacă !

Prețurile cresc, inflația e la trap, puterea de cumpărare scade pe zi ce trece, dar boborul nu vede, nu aude ! Dacă nu mai vine ajutorul social ? Așa că mai bine cu violul cotidian, crima sadică, cu bolnavii lăsați să moară cu zile, copiii analfabeți, cu ce mai face Fifi centurista, ce hăhăie becalianul, ce vin mai bea Regina Angliei și timpul trece. „Lasă, dom’le, că toți e la fel !” Chiar toți ?

Făceau alte partide măgăriile astea ?

Pe acest fond, PSD&ALDE forțează schimbarea legilor. Deși nicăieri în lume nu se schimbă regulile în timpul jocului, în România acest lucru e pe cale să se întâmple ! Tentativele acestui Dorel al Justiției române se succed și se întețesc zi de zi, în ciuda avertismentelor propriilor colegi. Jenant cum un om al Justiției se prostituează, fiind în slujba hoților !

Se încearcă lăsarea președintelui țării, care a obținut cel mai mare număr de voturi la alegeri, fără unele din atribuțiile sale. Și așa foarte firave. Va fi o simplă paparudă. Precis, Tăriceanu se și visează președinte !

Vă dați seama că, în aceste condiții, Johannis nu poate accepta așa ceva.
Și atunci, știrea, venită pe surse, va căpăta consistență. Johannis va pleca, cu regret pentru țara lui, căci este și țara lui, acolo unde îi este apreciată inteligența și munca. Cine va pierde, iarăși, e ușor de ghicit !

De fapt, boborul își merită soarta ! Prea de multe ori i s-a spus ce pericole îl așteaptă, dar el pentru o căldare roșie tot pe cei fără onoare, hoți și ciolănari,  i-a votat timp de 28 de ani. Nici măcar nu a încercat o altă variantă. Mereu aceeași continuatori ai „Iepocii de Aur” !

Deșteaptă-te române ! va rămâne imnul pe veci al României.

ULTIMA ORĂ !

Europarlamentarii PSD au votat împotriva unei rezoluții a propriului grup politic din Parlamentul European privind declanșarea sancțiunilor față de Polonia, care încalcă de ceva timp propriile angajamente asumate la intrarea înUniunea Europeană. Una declară șobolanii roșii și alta fac în realitate. Cum să pui bază pe asemenea oameni ?

*

Dacă spun că Senatul și Camera deputaților sunt conduse de doi repetenți, îi defăimez sau îi laud ?

 *

Orban: – Gata cu blaturile cu PSD !

E foarte greu, Ludovic ! La nivel local (județean, municipal, orășenesc, comunal) rețelele de tip mafiot cuprind „aleși” din toate partidele, care își urmăresc propriile interese și nu pe cele ale comunității. Ei doar mimează lupta politică, înțelegerile fiind pe dedesubt. Iar „câinii de pază” ai democrației, jurnaliștii se gudură după fiecare oscior primit.

Toate bune ?Sergiu Găbureac

VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3,

gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615

București-39

Facebooktwitterby feather