Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Exegeze » SPRE NOI ORIZONTURI, ORICÂND, ORIUNDE – DYMAS TRAVEL

SPRE NOI ORIZONTURI, ORICÂND, ORIUNDE – DYMAS TRAVEL

Bine ai venit la DYMAS TRAVEL!

Îţi adresez aceste rânduri în numele unei echipe de specialişti în turism, echipă pregatită să satisfacă exigenţele tale, fie că este vorba de o călătorie personală sau de afaceri, planificarea unei vacanţe individuale sau de grup, o ieşire în ţară sau în străinătate.

Sunt convins că ai căutat deja pe internet amănunte şi posibilităţi legate de călătorie şi de aceea sunt bucuros că ai ajuns la noi, pentru că noi te putem ajuta să iei decizii corecte raportate la nevoile tale personale. În felul acesta beneficiezi, pe langă preţuri bune, de întreaga noastră experienţă acumulată în ani şi numărată în satisfacţii ale clienţilor nostri.

Asa cum ştii, piaţa serviciilor în turism este una dinamică, de aceea, nevoia de autodepăşire, de a fi mereu cu un pas înainte în a impune noi standarde de calitate în domeniu sunt trăsături definitorii ale oamenilor din echipa DYMAS TRAVEL.

Deoarece noi suntem legătura de încredere între industria turismului şi ceea ce-ţi doreşti tu de la vacanţă, faptul că ai apelat la noi te scuteşte de riscurile unui salt cu ochii închişi în necunoscut, asta deoarece într-o călătorie pot apărea şi aspecte neplăcute, fără ca în tot acest timp să-ţi răpească din ineditul explorării unor locuri noi, din farmecul descoperirii sau din tihna unui peisaj familiar.

În ceea ce priveşte serviciile pe care ţi le oferim, ne-am permis să fim cât mai complecşi, în ceea ce ţine de diversitate şi cât mai selectivi, în ceea ce priveşte calitatea. Doresc să cultivăm împreună, tu şi echipa pe care o conduc – echipa DYMAS TRAVEL, o relaţie de încredere pe care să o păstrăm pentru totdeauna!

Sper ca experienţa ta pe acest site să fie una utilă şi plăcută!

Îţi doresc vreme potrivită de vacanţă, si nu uita, călătorim împreună!

Sebastian DRĂGHICI – General Manager, DYMAS TRAVEL

Filosofia noastră

Clienții noștri ne-au inspirat filozofia după care ne ghidăm și ne-au motivat să oferim soluții dinamice oricărui tip de client:

 • Servicii – Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră. Cererile dumneavoastră devin priorități pentru noi și facem toate eforturile pentru a vă oferi un raspuns imediat. Nu uităm că cei care călătoresc sunt oamenii. Înțelegem natura complexă și dinamica emoțională a acestui business și știm cum să facem lucrurile să funcționeze. Ne angajăm la Excelență.
 • Satisfacție – Soluții unice și inovative, opțiuni multiple de călătorie și o dorință organizațională de a vă propune călătorii de cea mai bună valoare, oferind satisfacție atât managementului, cât și călătorilor.
 • Integritate și relații construite pe principiile productivității și durabilității. Suntem onești și promovăm o comunicare deschisă cu clienții noștri.
 • Economii – Oferim cele mai bune servicii, management complet al călătoriilor și sisteme de rezervare și raportare de ultimă generație pentru a asigura maximum de economii și valoarea pentru toate cheltuielile de călătorii ale companiei dumneavoastră.

Alături de dumneavoastră!

Știm ce înseamnă pentru dumneavoastră timpul și banii. Vom fi alături de dumneavoastră pentru a face din călătorii o experiență plăcută, dar și pentru a maximiza resursele. Tehnologia noastră de ultimă generație ne dă posibilitatea de a vă oferi cele mai bune oferte pentru nevoile dumneavoastră.

Printre clienţii noştri, ca parteneri de drum lung, se numără atât corporaţii cât şi turişti individuali care ne-au oferit încredere şi se bucură de întreaga noastră atenţie.

Agenția DYMAS TRAVEL, este structurată pe următoarele departamente:

 • Bilete de avion / Ticketing – Prin intermediul acestui departament, asigurăm rezervări şi emiteri de bilete de avion pentru orice companie aeriană, cu plecări din orice aeroport din lume, la tarife speciale – negociate cu companiile aeriene;
 • Corporate – servicii complete pentru călătorii de afaceri;
 • Rezervări cazare în principalele oraşe din România, la tarife speciale de agenţie, în baza contractelor cu unităţi hoteliere din ţară;
 • Asigurări medicale, de bagaje, carte verde şi orice tip de asigurări;
 • Organizări de congrese, conferințe, meeting-uri de afaceri, oferind un pachet de servicii complet;
 • Rezervări cazare, alimentaţie, transferuri, bilete de avion, alocare săli de conferinţă complet echipate, realizare materiale publicitare specifice, asistenţă şi secretariat, primire-predare delegaţi, programe sociale pentru participanţi, excursii post congres, asigurări de călătorie, etc;
 • Turism intern – organizare de vacanţe și călătorii în ţară;
 • Turism extern outgoing – rezervări de vacanțe în Europa şi întreaga lume;
 • Turism extern incoming – programe turistice în România pentru turiştii străini

Suntem aşadar în măsură să oferim programe turistice de o reală calitate în România, pe trasee şi în unitaţi hoteliere selectate, cu asistenţă de specialitate oferită de ghizi atestaţi.

Cu aleasa consideratie,

 

Sebastian DRAGHICI
General Manager Agentia Dymas Travel

M: +40 730 808 778
E:  sebastian@dymastravel.ro
W: dymastravel.ro

Facebooktwitterby feather