Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » TABLETA » TABLETA LUI GĂBU: Coana Joițica rediviva !

TABLETA LUI GĂBU: Coana Joițica rediviva !

„Alarmă ! Udreniana a aruncat clasa politică în aer !  Fals ! Fals ! Fals ! Clasa politică s-a aruncat singură în aer. În ciuda fumigenelor, lansate timp de cincinale bune (egalând dictatura ceaușistă), honorabilii și-au tot prins grenade defensive la centură.
Vă amintiți „bilețelul roz” ? A fost premonitoriu, dar cine să fi înțeles la acea vreme mesajul transmis în direct ? La ora amurgului !
Acum, tot l-am aniversat pe Ion Luca Caragiale ! A amintit cineva de el ?!?
Să fim serioși ! Nimeni nu se mai ocupă de momente și schițe. Personajele lui nenea Iancu bântuie pișicherul politic mai ceva ca acum un secol și ceva.
Elena ot Pleșcoi, această Mașa-Hari, a turnat, de fapt, lucruri, pe care o Românie întreagă le știe / intuiește de ani buni. În lipsa mogulilor, strânși, mai toți, în simpozion la mititica, doar unii jurnaliști tot cad pe spate. Rostogolesc știrile, ce curg pe tomberon, transformându-le în bombe informaționale nou-nouțe. Numai că sunt fuzee second-hand !
Sigur, dacă nu e neutralizată rapid, Elena pre mulți îi va îngropa-n tribunalele patriei ! Cu siguranță, vor apărea noi bilețele. Cu numere de înregistrare, ștampile și semnături ale colegilor de rețea. Lista e lungă. Am mai spus. Cam 150-200. Iar plevușca se duce spre cei 14.000 de ”specialiști” din rețelele județene, urbane și rurale.
Până la urmă, Justiția independentă va da soluțiile finale în destructurarea sistemului cripto-mafiot. Construit sub zâmbetul malefic al lui Iliescu !
În 2-3 ani vom afla și sentințele ! Boborul crede că unora n-o să le vină niciodată rândul, mai ales, reginei balului. Demisul național.
Răbdare ! Totul se plătește ! 
Am fost informați că suedezii au pușcării goale ! La standarde europene. Vă rog guvernanți numai cheltuiți bani aiurea cu noi pușcării în România ! Tot ne amenedează CEDO la greu deoarece alde Becali nu are perna moale !
Concluzia. Italienii se dovedesc mici copii în materie de rețele mafiote. Au ce învăța de la dâmbovițeni&provincia ! Toată Evropa e cu ochii pe noi ! Iar am făcut-o de oaie ! Oare nu cu protecția ei și a unchiului Sam s-a dezvoltat un SCM-ul ? Problema care se pune, avem noi un Cattani ? Sau alde Coldea !?!
În semn de solidaritate cu zecile de senatori și deputați corupți, întreg Parlamentul ar trebui să-și prezinte demisia ! E o situație unică pe Terra !
Profund indignată, Elena-Gabriela Udrea promite lansarea, pe blogul personal, a serialului politic: „Uite șpaga, nu e șpaga !” Ea vine pe linia Obrenovici – Lupeasca – Elena Ceaușescu. Cu frunză sau fără frunză ?
Țara așteaptă, cu sufletul la gură, episodul pilot.
Până una-alta, dacă e marți, udreniana se prezintă la Secția 2 ! Poliție.
La Psihiatrie, mai prin toamnă !
GSM la 6.02.2015  
ULTIMA ORĂ ! (actualizată)
În spatele scenei, îmi susură lelea Safta, se pregătesc, din nou, cătușele Zwarovski și o zeghe Armani !… + foehnul. Mi-a decodat și semnificația cutremurelor, fără număr, din zona Vrancea de anul trecut !… Semne ! Cine să le ia în seamă ?
– Se pare că, în curând, vom importa senatori și deputați !, mi-a zis cu năduf.  E o soluție !…
Tătucului Iliescu, cel cu crimele la Revoluție și la finalul manifestației anticomuniste din aprilie – iunie 1990, i-a sunat poștașul la ușă lăsându-i citația. Chemat pentru „crime împotriva umanității” !
O fi grav ? Cam peste 20 de ani de Beci Domnesc pentru sutele de crime comise ! Ce să-i faci dacă i-a plăcut puterea ! Lui și echipei de contrarevoluționari care au distrus o țară.
Greșelile se iartă, păcatele, însă, se ispășesc ! Aici, pe Terra ! Nu pleacă nimeni până nu plătește !
Alt criminal: „Este vorba doar de patru morți în condițiile unor evenimente violente …” Da, dom’le Voican, a fost vorba doar de patru morți (?) în Piața Universității, dă-i în măsa, NU ? Numai pentru vorbele astea meriți să fii împușcat de familiile celor uciși. Nu ție rușine, lichea ordinară ?
La recentul Congres PSD s-ar fi auzit dialogul: – Te-ai lepădat de comunism ! – M-am lepădat !, a urlat o sală cu peste 4.000 de participanți la exorcizare.
Vom vedea efectele de bumerang, cât de curând.
Părintele Calistrat predică pe Facebook. „Nu îți cere nimeni să bați mătănii până faci aprindere pulmonară și nici să faci închinăciuni până faci tasare de coloană. Degeaba îți scad colesterolul și greutatea dacă nu îți scad răutatea, mânia și invidia, lăcomia pântecelui, mândria, desfrânarea și iubirea de arginți.”  Parcă ar predica în pustiu !
Toate bune ?


Sergiu Găbureac
VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
Bucureşti – 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.
Trimite mai departe ! Sa se vada ! Ne-am eliberat de frica !
Facebooktwitterby feather