Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » REVISTE » UMORUL PE BARICADE: BOOKLOOK 39 (publicație trimestrială de umor a Asociației Literare Păstorel)

UMORUL PE BARICADE: BOOKLOOK 39 (publicație trimestrială de umor a Asociației Literare Păstorel)

Cu un conținut foarte bogat, umor subtil și rafinat, nume valoroase ce contrasemnează paginile revistei, BOOKLOOK 39 (publicație trimestrială de umor a Asociației Literare Păstorel) reprezintă, ca de fiecare dată, o apariție insolită în peisajul revuistico-umoristic românesc al mileniului al treilea. Cu un colectiv redacțional extrem de valoros – DIRECTOR: Mihai Batog-Bujeniţă REDACTOR-ŞEF: Eugen Deutsch SECRETAR DE REDACŢIE: Mihai Haivas COLEGIUL REDACŢIONAL: George Roca (Australia), Dorel Schor (Israel), Georgeta Resteman (Bucureşti), Gheorghe Bălăceanu – revista prezintă și în acest număr o colecție impresionantă de epigrame, catrene, pamflete, schițe umoristice, dar și o galerie de evenimente literare și culturale desfășurate în mirifica urbe a Iașilor. Acest număr al revistei este onorat de participarea cu lucrări ale maeştrilor graficieni: Costel Pătrăşcan, Cristi Vecerdea, Gheorghe Bejenaru, Nicolae Viziteu şi Doru Ghiocel Olaș.

Nume mai mult sau mai puțin consacrate semnează materialele, din care răzbat acele fine ale unui umor de calitate. Extrase din Marin Sorescu sau din opera lui Francois Villon, dar și articole interesante semnate de Eugen Deutch, Urmuz, Dan Norea, Mihai Batog Bujeniță și mulți alți valoroși umoriști, fac din fiecare număr al revistei BOOKLOOK un eveniment în sine, care a depășit demult granițele Iașului, ale Țării, devenind o revistă cunoscută de iubitorii de umor din toată lumea. Felicitări întregului colectiv redacțional și tuturor colaboratorilor revistei! LA CÂT MAI MULTE APARIȚII!!!

Armonii Culturale

Facebooktwitterby feather