Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » MILENARIUM » GALA DE PREMIERE VOLUMUL III MILENARIUM – DICȚIONARUL ENCICLOPEDIC AL SCRIITORILOR ROMÂNI LA ÎNCEPUTUL MILENIULUI AL III-LEA

GALA DE PREMIERE VOLUMUL III MILENARIUM – DICȚIONARUL ENCICLOPEDIC AL SCRIITORILOR ROMÂNI LA ÎNCEPUTUL MILENIULUI AL III-LEA

Dragi, prieteni,

Noul proiect Armonii Culturale, MILENARIUM, s-a născut din dorința onestă de a promova scriitorii români de pretutindeni, de a-i include într-o nouă lucrare de amploare, pentru a avea sentimentul că, în cotidian, cultura încă mai contează, că scriitorul încă mai are rolul și locul său într-o „societate” care nu stă, din nefericire, sub semnul progresului. Nu avem nici pe departe pretenții de exhaustivitate, de a fi făcut lucruri nemaiîntâlnite sau nemaifăcute, ci doar de a adăuga contemporaneității noi pagini biobibliografice, printr-o întreprindere care vorbește despre scriitorii valoroși, despre oamenii speciali, care au subscris proiectului nostru.

 

Fiecare dintre acești scriitori au devenit membri Armonii Culturale, o familie culturală care promovează înaltele principii etice, morale si valorile creștin-culturale intrinseci identității românești. Acești Scriitori sunt, prin ei înșiși, prin operele lor, prin prodigioasele activități literare, veritabili ambasadori. Ca însemn de recunoștință, Editura și Revista Armonii Culturale acordă celor 64 de scriitori români incluși în VOLUMUL III MILENARIUM, DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ: „AMBASADOR ARMONII CULTURALE”. Vă mulțumim că ați crezut în noi, că ne-ați dăruit încredere și speranță!

 

Cu recunoștință și mulțumire sufletească, dar mai ales cu bucuria de a fi alcătuit împreună un NOU volum MILENARIUM,  a cărui apariție editorială va avea loc în curând.

 

Vă reamintim termenele de finalizare și intrare în posesie a volumelor MILENARIUM:

– VOLUMUL I: mai-iunie 2021;

– VOLUMUL II: iulie-august 2021;

– VOLUMUL III: septembrie-octombrie 2021;

 

Vom continua cu următoarele volume MILENARIUM în anul 2022.

 

VĂ ÎMBRĂȚIȘĂM CU BRAȚE DE LUMINĂ!

 

Cu prețuire și cu un profund sentiment de Armonie Culturală,

Gheorghe A Stroia – Coordonator proiect și

George Nicolae Stroia – Director al editurii Armonii Culturale

 

 

Facebooktwitterby feather