Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ESEU » IRINA ROȘU: DACĂ VIAȚA NU M-A ÎNVINS, RESTUL NU AU NICIO ȘANSĂ!

IRINA ROȘU: DACĂ VIAȚA NU M-A ÎNVINS, RESTUL NU AU NICIO ȘANSĂ!

,,… Am încercat să fac o retrospectivă a vieții mele… copilărie, adolescență, maturitate și am încercat să adun într-o clepsidră a timpului, greșeli, eșecuri și reușite… Sunt multe și de toate, un amalgam de stări și sentimente, condimentate din plin, cu lacrimi și zâmbete! Nu pot să pun în balanță nimic, pentru că nu am acest drept de a cântări, ci doar să mă înțeleg și încerc să repar, ce pot!
Viața omului este o suită de alegeri, care au consecințe, pe care le suportă și oricât ar fugi de pedeapsă, la următoarea răscruce, tot se întâlnește! În neștiință de cauză și efect, omul își pune dorințe, cu repercursiuni asupra sa și a celor din jur!
Sunt lucruri pe care mi le-am dorit și am luptat pentru ele… le-am obținut, dar au necesitat sacrificiu și mă întreb acum, cât s-a meritat și de ce și pentru că știu, că timpul nu se mai întoarce și nici nu-l pot amăgi, îl las acolo unde s-a oprit!
Nu totul mi-a fost roz, dar nici nu pot să neg fericirea avută! Nu totul a fost mult, însă suficient pentru decență! Au fost și furtuni, dar și liniște în suflet! Poveri din plin, tulburând somnul din noapte, dar și vise cu prinți și prințese!
Și în ciuda multor cuvinte rostite, am căzut la răscrucea cumpenii mele… Din durere, am renăscut și din iubire, am trecut peste tot și astăzi, zâmbesc și mi se pare incredibil că atât de multe, mi s-au putut întâmpla!
Privind la alți oameni, mulțumesc pentru cea care sunt, că exist, că pot! Am crezut mereu, că omul e capabil de multe, chiar să transforme imposibilul în posibil!…
Acum, respirând adânc, nu-mi mai doresc multe lucruri, afară de liniște și să fiu înconjurată, de oameni care cunosc valoarea unui Om!
Îmi șoptesc câteodată în gând, sunt „cel mai iubit dintre pământeni”, pentru că Dumnezeu, cu fiecare răsărit, mi-a mai dat o șansă și pentru fiecare greșeală, mă iartă!”

Facebooktwitterby feather