Prietene(ă),

După cum vă amintiţi, pe pagina  a IV-a a volumului 1 din noua serie a antologiilor, „Istorii, comentarii, miscelanea”, 2018, editorul salutând iniţiativa ura Cenacliştilor succes în ce aveau de realizat, se declara onorat de a inaugura ea, Editura lui, noua, inedita întreprindere, cu speranţa că totul va fi bine.

De atunci a trecut timp, am ajuns la editarea a zece volume din noua şi apreciata serie de scrieri  „Istorie, comentarii, miscelanea” şi socotim că un bilanţ, o analiză,  a ce am făcut este mai mult decât necesar, editorul dovedindu-se un bun sfătuitor, un prieten, ca să ştim ce avem de îndreptat în viitor.

Pornind de la cele exprimate, vă solicităm să revedem ce avem în bibliotecă şi cu cele zece volume, citite-recitite, cum aveam obiceiul când scriam eseuri şi poezii, schiţam chiar desene, pe o temă dată, să revedem, zicem, volumele,  şi, cu impresiile reţinute să le redăm hârtiei care, până la 1 septembrie 2019 să ajungă la noi pe e-mail, că intenţionăm să le încorporăm într-unul din volumele seriei, răspuns de bilanţ, cum sugerează prietenul Gheorghe A. Stroia, din fericire şi dânsul membru al Cenacului.

Fiţi, ca întotdeauna, Ecoul nostru şi duceţi vorba cea bună şi la alţi cititori, rude, prieteni, la gazete,  ca să ne scrie pe această temă – impresii despre noua serie de antologie, „Istorie, comentarii, miscelanea”, până la 1 septembrie 2019, repetăm, apoi mergem la ŞCOALĂ!

Cu respect şi succes,

Prof.  Ana Dumitrescu                              Ion N Oprea, jurist şi economist,

diplomat, jurnalist

şi scriitor oficial nu încă

22 iulie 2019

Facebooktwitterby feather