Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » LANSĂRI DE CARTE ȘI RECITAL DE POEZIE ÎN CADRUL ZILELOR REVISTEI TRIBUNA

LANSĂRI DE CARTE ȘI RECITAL DE POEZIE ÎN CADRUL ZILELOR REVISTEI TRIBUNA

În după amiaza zilei de sâmbătă, 14 septembrie a.c., a avut loc în Sala de Conferințe a hotelului Seven din Cluj-Napoca o amplă manifestare culturală condusă de redactorul șef al revistei, scriitorul Mircea Arman.
În cadrul acestei manivestări și-a lansat cartea profesorul univ.dr.Ilie Rad, scrisă în colaborare cu soția Daniela Rad, intitulată:”O călătorie la capătul lumii “.După o expunere interesantă și amplă despre călătoria efectuată în America de Sud, coordonatorul manifestării filosoful Mircea Arman l-a invitat pe Ioan Pavel Azap, redactor la revista TRIBUNA, să vorbească despre cartea “Ridurile pietrei “ de Ionuț Țene. Poetul Ioan Pavel Azap a făcut o retrospectivă despre anii tinereții lor, concluzionând cu aprecierea originalității poezieilui Ionuț Țene. În continuare moderatorul ședinței a dat cuvândul poetului Ion Cristofor, vicepreședintele Filiale Cluj a Uniunii Scriitorilor, care a făcut o analiză pertinentă a poeziilor lui Ionuț Țene, fiind de acord cu cele scrise de poetul Marcel Mureșan în postfața volumului. În încheierea acestui moment autorul a vorbit despre evoluția poeziei sale.
În continuare a urmat un recital de poezie, în care poeții prezenți în sală au citit din creația lor: Irina Lazăr, Mircea Ion Duță, Victor Constantin Măruțoiu, Ion Cristofor, George Mihalcea, Dorin Cr;an, Al.Florin Țene, Nicoleta Crăete, Ioan Pavel Azap și Ionuț Țene.
Mariana Constantinescu
Facebooktwitterby feather