Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ESEU » Mironică CORICI: O lumânare aprinsă şi lumină lină spre cer, Adrian Popescu

Mironică CORICI: O lumânare aprinsă şi lumină lină spre cer, Adrian Popescu

Am primit cu profundă întristare vestea trecerii în neființă a lui Adrian Popescu. Plecarea lui bruscă și definitivă la cele veşnice a lăsat în urmă tristețe și durere și ne-a mâhnit pe toți.

Cutremuraţi în adâncul sufletului îi dorim să îşi găsească odihnă veşnică şi liniştea sufletească, iar familiei îndoliate îi dorim să găsească puterea să reziste acestei încercări dureroase. Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi preţuit!

O veste foarte tristă care lasă un gol în inimile tuturor, o inima bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă lacrimi de durere fără margini.

Ne-a părăsit mult prea devreme, un om deosebit și un prieten drag, Dumnezeu a hotărât să îl cheme în lumea veșniciei şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire pe acest pământ, a unui om bun și blând.

Este foarte greu să-ţi gestionezi emoţiile şi să găseşti cuvintele potrivite într-un moment atât de delicat, să îţi exprimi cât mai bine empatia şi gândurile bune faţă de persoana care suferă după pierderea cuiva drag. Fie ca Domnul să o binecuvânteze și să aline durerea soției, Ana-Cristina Popescu, în această perioadă de mare tristețe sufletească.

Adrian a fost o persoană inteligentă și strălucitoare. Mulți vom simți că lumea a devenit mai săracă fără el. O persoană atât de minunată nu va fi uitată niciodată. El a înseninat viaţa tuturor celor din din jurul lui.

L-am cunoscut pe Adrian ca fiind cel mai vesel om. El ştia mereu să spună o vorbă bună. A fost o bucurie să facă parte din viaţa noastră, a cunoscuților lui.

Trecerea în eternitate, în neființă a unei persoane apropiate este tulburătoare și greu de suportat. Pierderea unei persoane dragi este, fără îndoială, una dintre cele mai triste și emoționante încercări ale vieții.

Deși nu există cuvinte care să îndepărteze durerea resimțită şi sentimentul de neputinţă, este important că amintirile cu Adrian vor rămâne pentru totdeauna.

Adrian a făcut parte dintr-o familie iubitoare și amjntirile frumoase cu el sper să mai atenueze şocul durerii celor întristați în acest moment dificil

Ne este greu tuturor celor ce l-am cunoscut să găsim cuvintele potrivite în aceste clipe.  O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de familia îndoliată. Fie ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

Odihnă veșnică și lumină lină spre cer!

Să-i fie țărâna ușoară și sufletul în paradis în rândul celor drepți!

Drum bun spre Împărăția cerurilor, Adrian!

Mironică CORICI

Facebooktwitterby feather