Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Fără categorie » VOCEA CHRISTICA DIVINA

VOCEA CHRISTICA DIVINA

,, VOCEA CHRISTICA DIVINA
Frumusețea interioară reflecta Frumusețea exterioara . Iubirea este incantația sufletului. Lăsați aceasta incantație sa va servească mereu, in tot ceea ce faceți, gândiți și infaptuiti.
1. 🌟 Intuiția este liantul cel mai important prin care sufletul, Împreuna cu spiritul accesează spațiile celeste.
2. 🌟 Splendoarea acestei intuiții aduce măreția atunci când ea își urmează cursul nestingherita de unde grosiere ale gândurilor neadecvate și vibrații scăzute .
3. 🌟 Puterea Creatoare se bazează întotdeauna pe intuiție care încânta structurile ființei prin precizie, statornicie, claritate și introspectie, iar in cazul in care este susținută alegerile devin incantații divine și acțiunile lor rezultate de excepție, omul împlinindu-si menirea intr-o forma deplina pe pământ .
4. 🌟 Omul reflecta chipul Creatorului Suprem din care își extrage esența.
5. 🌟 Calitatea vieții este reprezentata de cultivarea acestei intuiții . Ea este Firul de Lumina care face parte din Fluxul Vital al vieții .
6. 🌟 OMul trăiește, experimentează, dobândește, transmite si se îmbogățește continuu prin alegerile din fiecare clipa. Dacă la baza fiecărei alegeri se afla determinarea ca esența, este ajutat sa se ridice de fiecare data la următorul nivel de conștiința, își explorează călătoria intr-un mod conștient si plin de valoare.
7. 🌟 Intuiția este partea subtila a mintii umane care facilitează inteligenta emoțiilor, a gândirii, a memoriei, a învățării, a cunoașterii , a comportamentelor, a acțiunilor, si intr-un final a tuturor experiențelor umane .
8. 🌟 Totul devine armonie si este Așezat in ordine după modelul cosmic al universului când aceasta voce interioară se asculta si se urmează.
9. 🌟 Momentul când ea își face apariția , spiritul își recunoaște maturitatea si își începe adevarata cale evolutiva, iar de acolo, incantația își desenează formele binecuvântate.
10. 🌟 Apariția vieții pe pamant a avut la baza intuiția, intr-o forma primara, însă foarte activa .Prin ea, omul își recunoaște puterea, Forța ai siguranța .
11. 🌟 Energia ei pătrunde profund in tot ce este profund, in tot ce este viu pentru a putea simți si trai cu adevărat orice sentiment, senzație, emoție, acestea toate împreuna formând procesul vieții.
12. 🌟 Perseverenta omului aduce întotdeauna rezultate si creștere . Evoluția are la baza tocmai aceasta paradigma. Dezvoltarea pe toate planurile.
13. 🌟 Un om intuitiv este curios , mereu in Căutare de.Cunoaștere , de nou, de frumos. Mișcarea energiei se multiplica ai face loc întotdeauna alteia care se suprapune si se repliază la nesfârșit .
14. 🌟 Procesele de gândire au la baza intuiția , iar la un anumit nivel devin una cu ea.
15. Ființa umană este de esența divina, iar Gandul Creator este intuitiv , apartine Trinității de Lumina .
16. 🌟 Cultivarea acestui proces se face in claritate , ordine , mereu cu o energie proaspăta si pura. De aceea , mintea are nevoie de explorare, de provocare, de învățare pentru a dobândi aceste deprinderi , altfel preia controlul si își extrage seva din niveluri joase de conștiința din care nu poate avansa.
17. 🌟 Mintea nu exista ca entitate , doar dacă omul ii da un sens si o dezvolta., putând atinge niveluri esențiale prin care, unita cu alte câmpuri subtile , poate crea integritate in orice . Cel mai real plan este acela al intuiției , pentru ca el este esența primordială.
18. 🌟 Omul își poate celebra incantația divina prin demnitate , simplitate si adevarata lui esența care este Iubirea.
19. 🌟 Iubirea, începând prin recunoașterea EI, precum cea mai de preț Opera a Creatorului prin care EL se oglindește si își recunoaște aceasta Opera, pana la iubirea de semeni , propriul corp, natura, flori, putere, istorie, cultura, știință si tot ceea ce cuprinde viața.
20. 🌟 Incantația este si ea o forma de Energie Subtila , seculara creată de popoare străvechi care s-au desprins de spirite înalte si care recunoșteau valorile divine prin recunoștință si onoare sfânta.
21. 🌟 Gloria unui spirit e măreția din care este născut si aceasta își are rădăcinile in dragostea sfânta a iubirii de frumos , celest si pur.
22. 🌟 Ritualurile stravechi își au toate valorile in aceste taine universale prin care iubirea încânta, slăvește, înfrumusețează , iar delicatețea ei inspira sufletul mereu . ,,


( text din Cartea Iubirii si Tainele ei divine )


Cu inima in bucurie

Facebooktwitterby feather