Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Fără categorie » VOCEA LUI DUMNEZEU

VOCEA LUI DUMNEZEU


( text din cartea Vietii si Tainele ei Ancestrale)
,, Te privesc din tine , din natura, ape , paduri, flori, copaci, animale, omule! Le privesc din cer, si din pamant, te privesc de peste tot si Ma minunez.
Cata iubire ai devenit, cum te-ai transformat si ai suferit in timp, peste veacuri si milenii, te observ cum ai crescut, cum ai inflorit si din nou te-ai innobilat. Aceasta dinamica a vietii ti-a adus iluminarea sa inveti calea spre noi destinatii, sa te ridici spre noi inaltimi si sa te autodepasesti pe tine insuti.
Te iubesc omule, parte din Mine, cu intreg cerul si cu pamantul !
Am luat din cer Lumina, am luat din pamant tina si am suflat Duhul, prin care Iubirea a inviat si ai devenit oglinda Mea, cea mai perfecta si neasemuita !
Cine esti tu omule?
Puntea dintre cer si pamant, prin care viaza Energia si renaste de fiecare data Sfanta Mea Iubire.
EU, Spiritul Cosmic al autocrearii, tu, insufletirea dumnezeirii, Creator de frumos, fauritor de nou prin iscusinta si daruire.
Planeta unde v-ati nascut, v-ati dezvoltat, am creat-o si pe ea cu o Energie speciala, i-am dat un nume ,, Terra,, ,planeta albastra.
Aceasta culoare semnifica armonie, echilibru, vindecare, -polii energetici adusi la unison, in armonizare si potrivire, unitate si interconectare.
Pamantul pe care il calci, are o vibratie aparte, apele de care te bucuri, sunt sursa de bogatie, aerul pe acre il respiri, este puritate, ploaia care iti atinge fata este nutrient infinit, padurile in care iti gasesti linistea sunt bogatii alese, tot ce te inconjoara este creat de Mine, prin tine, spre bucuria ta si insufletit cu mare dragoste.
Tu, omule, esti copia Mea fidela, in care Mi-am semanat toata Iubirea, din care viata s-a trezit si a constientizat acest Har.
Fi tu acela care esti. Fi tu umanul, dumnezeiescul, Creatorul, din lutul de jos, din Lumina de Sus, din razele amurgului si rasaritului, din toate cate sunt.
Omule, Dumnezeul din tine se trezeste si aceasta Insufletire isi canta bogatia inimii.
Acesta esti tu!
Cu inima buna in bucuire

 

Facebooktwitterby feather