Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ARTE » Paula Seling a lansat videoclipul „ Steaua răsare“, un frumos cadou muzical de Crăciun

Paula Seling a lansat videoclipul „ Steaua răsare“, un frumos cadou muzical de Crăciun

by Marin MIHAI //Îndrăgita interpretă Paula Seling (39 de ani) a lansat, marți ,videoclipul „ Steaua răsare´´, dedicat sărbătoririi Crăciunului și un cadou muzical pentru fani.

Versurile şi muzica cantecului sunt compuse chiar de artistă. Orchestraţia este semnată de Andrei Tudor,împreună cu Paula Seling.Videoclipul a fost realizat de UNICORN RECORDS,cuprinzând scene în care Paula cânta dumnezeiește ,acompaniată de o parte din Orchestra Simfonică București,în decorul splendid al sălii de spectacole a Teatrului Municipal ”Maior Gh.Pastia” din Focșani.

´´Ne mișcăm, în lume, pe două axe – orizontală(terestră ) și verticală(Celestă). Și pe aceste direcții, pendulăm în funcție de forțele momentului și de puterea căpătată în urma atenției prin care ne-am învățat lecțiile vieții.
În curând cântec nou, de Sărbători. „Steaua Răsare”, primul meu cântec scris pentru voce, cor și orchestră, cu ajutorul unor oameni minunați ale căror sfaturi mă fac să învăț mereu, și mereu, pentru a vă putea oferi experiențe cât mai frumoase prin muzica mea. Rămâneți aproape. Vă îmbrățișez.´´, scria artista pe pagină sa de Facebook,înaintea lansării videoclipului.


Imediat după lansarea pe youtube, aprecierile au început să curgă ,fanii au postat zeci de mesaje si felicitari,vă prezentăm doar  câteva dintre ele:

´´Dacă Bunul Dumnezeu a trimis pe acest pământ o voce divină și cu mult har,să ne bucure sufletul și bunul gust a cea ce înseamnă muzică,acea e Paula Seling. Îți mulțumesc.´´ -(Marius Lucaciu)

´´Superb videoclip! Îți mulțumim Paula pentru tot ceea ce faci și pentru faptul că ne aduci bucuria sfânta a acestor binecuvântate sărbători mai aproape de noi! Te pup! Sărbători fericite și mult succes în activitățile desfășurate pe viitor! Domnul să fie cu ține veșnic.´´-(George Nicoară)

´´Magie, sfințenie, bucurie, emoție, toate cuprinse într-un cântec absolut superb!! Felicitări pentru această minunată melodie!!! Ești o persoană deosebită, iar asta se vede prin minunatele cântece pe care ni le dăruiești din suflet! Bunul Dumnezeu să te binecuvînteze cu tot ce este mai frumos, mai bun și mai sfânt!.´´- (Monica Elena)

Bunul Dumnezeu te-a înzestrat cu talent până la soare și înapoi..iar faptul că te-ai născut de Crăciun nu e întâmplător… e o dovadă în plus că cineva acolo sus te iubește!. (Ioana Filip)

´´Magică voce ,prezentă , tot ! Felicitări ,Paula Seling !´´ -(Daniela Bumbacila)

Paula Seling s-a născut chiar de Crăciun (pe 25 decembrie 1978, în Baia Mare) și este una dintre vocile cele mai apreciate din România, ne-a reprezentat, de două ori,la Eurovision.

Marin MIHAI

Paula Seling – Steaua rasare

Facebooktwitterby feather
Etichete:

Despre Marin MIHAI

ESPAÑA, http://mihaimarin.wordpress.com